• Κοινωνία

    Χαλκιδική: Αρνείται τον βιασμό της 16χρονης βαφτισιμιάς του ο «ξανθός μάγος» και επικαλείται «ιατρικό πρόβλημα»


    Τη φρίκη στα χέρια του ίδιου της του νονού κατήγγειλε ότι ζούσε μια 16χρονη κοπέλα, στη Νέα Καλλικράτεια της Χαλκιδικής, καθώς υποστηρίζει ότι την βίαζε επί έναν ολόκληρο χρόνο.

    Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αφορά στον βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 16χρονης από τον 78χρονο νονό της, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται.

    Η αστυνομία, μάλιστα, έδωσε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τον Γρηγόρη Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι γνωστός ταχυδακτυλουργός, που «μεσουρανούσε» μέχρι και τη δεκαετία του ’90.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 78χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις: α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και β) της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρονται ότι τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και το μήνα Αύγουστο του έτους 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη».

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 78χρονος, από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021, ενώ βρισκόταν μόνος του με την τότε 16χρονη βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και, στη συνέχεια, την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.

    Διαβάστε επίσης

    Hellenic Train: Ποια δρομολόγια ξεκινούν την Δευτέρα 3 Απριλίου



    ΣΧΟΛΙΑ