ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέα κρίθηκε η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.
Στην 6ωρη απολογία της η 49χρονη αρνήθηκε ότι επιχείρησε να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της. Ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό της και πως το θύμα ήταν εκείνο που το κρατούσε απειλώντας την και εκείνη βρέθηκε σε άμυνα.
Η κατηγορουμένη δεν έπεισε και πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε να υποβάλει αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Διαβάστε επίσης:
Σήφης Βαλυράκης: Ζητήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Θεσσαλονίκη: Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοσμάς Καλογιάννης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.