ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας αυτή την ώρα, που ξεκινούν από το όψος της Αττικής Οδού έως τη Λένορμαν, καθώς ο δρόμος γέμισε με ασβέστη από φορτηγό εν κινήσει.
Το περιστατικό, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, έχει συμβεί στο ύψος της Λένορμαν, στο ρεύμα προς Πειραιά, ενώ κλειστή παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα, 10:00 η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Η κίνηση στην περιοχή είναι άκρως αυξημένη, με τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται για πάνω από μία ώρα στο τιμόνι.
Το οδόστρωμα καθαρίζεται από ειδικά συνεργεία.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) August 7, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ στο τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου – Καμένα Βούρλα
- Adobe: Ισχυρό άλμα στις αγορές με τη βοήθεια AI agents κατά τη διάρκεια των γιορτών
- ΑΔΜΗΕ: Διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ/μετοχή – Πότε ξεκινά η αποκοπή
- Χρηματιστήριο: Κοιτάζει για έκτη φορά τις 2.700 τον Σεπτέμβριο, η Cener μετά από τρεις μήνες πάνω από τα 24 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.