• Κοινωνία

    Μπόρις Τζόνσον: Πήρε άδεια από τη βασίλισσα Ελισάβετ να γυμνάζεται στο Μπάκιγχαμ

    Μπόρις Τζόνσον


    Τη φυσική του κατάσταση επιθυμεί να βελτιώσει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον με γυμναστική στο Μπάκιγχαμ, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον νέο κορονοϊό.

    Για να κάνει χρήση των χώρων του Παλατιού, ο Μπόρις Τζόνσον ζήτησε άδεια από την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία και του την παραχώρησε.

    Ο φωτογραφικός φακός των βρετανικών ταμπλόιντ συνέλαβε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας να μπαίνει στον χώρο του Παλατιού μέσω πλαϊνής εισόδου, καθώς έφτασε με ένα θωρακισμένο Range Rover.

    Ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε με μπλε σορτς, κόκκινη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

    Όπως αναφέρει η Mirror, ο Τζόνσον θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, καθώς υπερβολικό βάρος μπορεί να συνέβαλε στα προβλήματα που του δημιούργησε ο ιός.

    Φορώντας μπλε σορτς, κόκκινη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια, φαίνεται να έχει πάρει σοβαρά την άσκηση.

    Γιατί, όμως επέλεξε το Μπάκιγχαμ για την γυμναστική του; Σύμφωνα με τη Mirror, ο Βρετανός πρωθυπουργός εθεάθη να γυμνάζεται σε δημόσιους χώρους, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά.

    Μπόρις Τζόνσον

    Πηγή από το No10 είπε στη βρετανική Sun: «Ασκήθηκε στους χώρους του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ. Είναι σημαντικό για αυτόν, όπως όλοι οι άλλοι, να κάνουν τακτική άσκηση».

    Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του Απριλίου, ο Μπόρις Τζόνσον προσβλήθηκε από τον ιό και νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, καθώς τα συμπτώματα ήταν έντονα και επέμεναν. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα και μετά το εξιτήριο βρισκόταν υπό παρακολούθηση στο Chequers, στην επίσημη εξοχική κατοικία των πρωθυπουργών της Βρετανίας.

    Προηγουμένως, είχε αψηφήσει τη σοβαρότητα της νόσου και επιθυμούσε να ακολουθήσει τη λεγόμενη «ανοσία της αγέλης», μέχρι που εν τέλει αναγκάστηκε να λάβει μέτρα για την Βρετανία.



    ΣΧΟΛΙΑ