• Κοινωνία

    Μπαράζ επιθέσεων τη νύχτα σε ΑΤΜ, ΕΛΤΑ και το Δημαρχείο Καισαριανής

    • NewsRoom


    Έξι επιθέσεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στις περιοχές των Πετραλώνων, του Αγίου Δημητρίου, της Καισαριανής, της Κυψέλης, του Περιστερίου και των Αγίων Αναργύρων.

    Οι δράστες προκάλεσαν φθορές σε ΑΤΜ τραπεζών, υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και ένα δημαρχείο, σημειώθηκε τη νύχτα στην Αττική.

    Ειδικότερα, οι επιθέσεις ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν τις 21:00 στην οδό Τριών Ιεραρχών 110, στα Πετράλωνα, όπου οι δράστες προκάλεσαν ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας.

    Πέντε λεπτά αργότερα, στον Άγιο Δημήτριο, στη διασταύρωση των οδών Βάλτου και Θουκυδίδου, άγνωστοι επιτέθηκαν σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ, σπάζοντας τη τζαμαρία και το παρμπρίζ σταθμευμένου βαν των Ταχυδρομείων.

    Στις 21:05 επίσης, άγνωστοι προκάλεσαν επίθεση στο δημαρχείο της Καισαριανής, σπάζοντας με πέτρες τα τζάμια του κτιρίου, ενώ στη συνέχεια έριξαν μπογιές στην πρόσοψη.

    Στις 21:30 την Πέμπτη, δράστες πέταξαν πέτρες σε υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Ευελπίδων 61 – 63, στην Κυψέλη, προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψη.

    Στις 22:05, στο Περιστέρι στην οδό Καρπενησίου 25, έσπασαν την οθόνη ΑΤΜ άλλης τράπεζας, και την πρόσοψη σούπερ μάρκετ όπου βρισκόταν το μηχάνημα.

    Τέλος, στις 3 π.μ. στην οδό Αγίων Αναργύρων 62, άγνωστοι δράστες έσπασαν την οθόνη ΑΤΜ τράπεζας και την τζαμαρία του υποκαταστήματος, στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του MEGA, τα χτυπήματα φαίνεται να είναι οργανωμένα με διαφορετικές ομάδες σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας, τα οποία συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, το διάστημα δηλαδή που ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης, ωστόσο, οι επιθέσεις ενδέχεται να συνδέονται είτε με τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια είτε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Συνεχίζονται και σήμερα οι αλκυονίδες μέρες

    Κορονοϊός: Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων – Τα μέτρα που θα «πέσουν» στο τραπέζι

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ