ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια κοινή τους φωτογραφία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν αποχαιρετά τον θρύλο της μπάλας, Πελέ.
Σε ανάρτηση του στα social media, ο Τζο Μπάιντεν εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του Πελέ.
Η φωτογραφία που μοιράστηκε είναι από τη συνάντηση που είχε με τον Βραζιλιάνο μύθο στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010.
«Για ένα άθλημα που φέρνει τον κόσμο τόσο κοντά όσο κανένα άλλο, η άνοδος του Πελέ από το ταπεινό του ξεκίνημα σε θρύλο του ποδοσφαίρου είναι μια ιστορία του τι είναι δυνατό.
Σήμερα, οι σκέψεις μου και της Τζίλ η είναι με την οικογένειά του και όλους όσους τον αγάπησαν», έγραψε.
Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:
For a sport that brings the world together like no other, Pelé’s rise from humble beginnings to soccer legend is a story of what is possible.
Today, Jill and I's thoughts are with his family and all those who loved him. pic.twitter.com/EkDDkqQgLo— President Biden (@POTUS) December 29, 2022
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Η φωτογραφία με τον γιο της για τη Γιορτή της Μητέρας
- Μήνυμα Τασούλα για τη Γιορτή της Μητέρας: Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, η μητέρα αποτελεί τον πιο στέρεο κρίκο της κοινωνίας
- Ανδρουλάκης: Καμία απάντηση από τον πρωθυπουργό για το χρονοδιάγραμμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
- Ερντογάν σε Μακρόν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
