ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πολιτική κηδεία του Ηλία Νικολακόπουλου που έφυγε από τη ζωή αιφνίδια, σε ηλικία 75 ετών, θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11π.μ. από το Α’ Νεκροταφείο.
Η οικογένεια του Ηλία Νικολακόπουλου επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το έργο των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το «Rebrain Greece» στο Λονδίνο στις 9 Μαΐου – Κεραμέως: Η Ελλάδα του 2026 προσφέρει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες
- Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα έχει ήδη απορροφήσει 24,6 δισ. ευρώ, 68,5% του συνολικού προϋπολογισμού
- Μητσοτάκης: Mπαίνει τέλος στα «ψιλά γράμματα» και σε παράτυπες πρακτικές στα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Λήγει απόψε τα μεσάνυχτα η προθεσμία για αιτήσεις – Πάνω από 350.000 οι ενδιαφερόμενοι μέχρι και χθες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.