• Κοινωνία

    Αστυνομικό θρίλερ στην Ξάνθη: Φίλοι και κουμπάροι ο νεκρός ασφαλιστής και ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε

    • NewsRoom


    Νέες διαστάσεις λαμβάνει η δολοφονία ενός ασφαλιστή στην Ξάνθη και η αυτοκτονία, λίγες ώρες αργότερα, ενός επιχειρηματία, το βράδυ της Τρίτης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, ο ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος χθες το μεσημέρι στο γραφείο του, είχε πολύ καλές στενές φιλικές σχέσεις και ήταν κουμπάροι με τον επαγγελματία οπτικών, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την ίδια ημέρα στο σπίτι του.

    Η σχέση μεταξύ των αποθανόντων είναι το στοιχείο-κλειδί στο οποίο βασίζεται η αστυνομία της Ξάνθης για να λύσει το μυστήριο των δύο θανάτων.

    Το απόγευμα της Τρίτης 07.08.2018), ο ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του στην Ξάνθη. Τον 55χρονο βρήκε η κόρη του και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, που απέκλεισε τον χώρο.

    Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύματα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

    Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής.

    Λίγες ώρες αργότερα, στις 10.30 το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης Αγκόπ Μπαλατλιάν. Η Αστυνομία εντόπισε νεκρό τον 54χρονο επιχειρηματία στο διαμέρισμά του σε οικοδομή της Βενιζέλου.

    Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από στις 2 μετά το μεσημέρι τον αναζητούσε η οικογένειά του και φίλοι. Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν αυτοκτονία.

    Ο 54χρονος που ήταν επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, είχε παραμείνει στην Ξάνθη ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκε 7χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε σε ηλικία 28 ετών ο παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου Νίκολας Μπετ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κύπρος: Ακόμη δεν προκύπτει κάτι εναντίον της μάνας για τον θάνατο της 8χρονης, λέει η αστυνομία



    ΣΧΟΛΙΑ