• Κοινωνία

    Ασπροβάλτα: Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε τροχαίο μεταξύ νταλίκας και βαν που μετέφερε μετανάστες

    • NewsRoom


    Ένας νεκρός και 20 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή της Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης.

    Το τροχαίο συνέβη όταν μια νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ένα βαν, στο οποίο μεταφέροντας μετανάστες. Επί τόπου έσπευσαν σπεύσει 12 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών και δύο κινητές μονάδες για την πρώτη φροντίδα των τραυματιών.

    Μεταξύ των τραυματιών είναι και πέντε παιδιά, εκ των οποίων ένα αγοράκι με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλιστα, το ΕΚΑΒ έκανε έκκληση μέσω των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης όσοι έχουν πρόβλημα υγείας και μπορούν να μεταβούν με δικά τους μέσα στα νοσοκομεία να μην καλούν για ασθενοφόρο, καθώς τα διαθέσιμα κατευθύνονται στην Ασπροβάλτα για να παραλάβουν τους τραυματίες από τη σύγκρουση.

    Ελαφρά τραυματισμένος παρά τη σφοδρή σύγκρουση βγήκε από το όχημα που οδηγούσε ο οδηγός του βαν και διακινητής των μεταναστών. Ο διακινητής συνελήφθη από την αστυνομία.

    Φωτογραφία, πληροφορίες: seleo.gr



    ΣΧΟΛΙΑ