ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγική κατάληξη είχε ένα αιματηρό επεισόδιο που διαδραματίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο το απόγευμα της Δευτέρας (28/8).
Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, άγνωστος άνδρας, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, εισέβαλε στον καταυλισμό της Νέας Ζωής Ασπροπύργου και πυροβόλησε έναν 28χρονο άνδρα.
Το θύμα μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διαβάστε επίσης:
Σύσκεψη την Τρίτη στο Μαξίμου για αποκατάσταση δασών σε Έβρο και Πάρνηθα
Αποκαθίσταται σταδιακά το χάος με τις πτήσεις στην Ευρώπη (upd)
Ο Ερντογάν στο Σότσι με στόχο την επιστροφή της Ρωσίας στη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- J.P. Morgan για MSCI Ελλάδας: Οι 27 μετοχές της αναβάθμισης, οι εισροές στις τράπεζες και οι τρεις μεγάλες εκροές
- Δήμος Αθηναίων: Συνάντηση του Χάρη Δούκα, με τον Πρόεδρο του ΒΕΑ, Κωνσταντίνο Δαμίγο
- Εκλογές ΗΠΑ: Μεγάλη σύγχυση με τους δύο υποψήφιους «Νταν Σάλιβαν» στην Αλάσκα – «Μήπως ψήφισα τον λάθος;»
- Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο: Ανάπτυξη 1,9% το 2026 και «καμπανάκι» για πληθωρισμό, επενδύσεις και Ταμείο Ανάκαμψης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.