• Κοινωνία

    Ασύλληπτες αποκαλύψεις για το μωρό που απανθρακώθηκε στην Βάρκιζα-Ήταν μόνο του για 7 ώρες


    Δε χωρά ο ανθρώπινος νους την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου στη Βάρκιζα, όταν ένα μόλις 1,5 έτους κοριτσάκι απανθρακώθηκε μόνο και αβοήθητο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ήταν μόνο του στο σπίτι για ώρες.

    Όταν έφτασε η μητέρα του είδε τη φωτιά και ειδοποίησε την πυροσβεστική αλλά ήταν αργά. Η νεαρή είχε άλλα δύο παιδιά. Το ένα πέθανε και το άλλο μάλλον έχει υιοθετηθεί. Χθες οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατέθετε για 2 ώρες για την πυρκαγιά στο διαμέρισμα. Τελικά, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

    Τι λένε οι γείτονες

    «Δεν είναι καλά η κοπέλα και δεν ήθελε και βοήθεια. Τι να σας πω» λέει μια γυναίκα κλαίγοντας.

    «Φώναζε ‘το παιδί μου, το παιδί μου’ ανεβήκανε επάνω και το παιδί ήταν απανθρακωμένο. Δεν το άφηνε μόνο του και το αγαπούσε και πάρα πολύ. Αλλά τι έγινε χθες;» λέει φίλη και γειτόνισσα της 30χρονης.

    «Εγώ άκουγα σαν γείτονας φωνές, βρισιές, από το σπίτι. Φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όλοι το ξέρανε. Εδώ και χρόνια.»

    «Είχε ψυχολογικά γιατί δεν ήταν η μαμά της αυτή. Η μαμά της πέθανε πριν 17 χρόνια και έμεινε ξεκρέμαστη, με μια τρομερά μεγάλη περιουσία που την έτρωγε τη μια πίσω από την άλλη.»

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Ώρα 01: 20 τα ξημερώματα. Το μικρό διαμέρισμα στην οδό Έριδος στη Βάρκιζα φλέγεται. Μέσα κοιμάται μια ψυχούλα μόλις 1,5 ετών. Το μωρό είναι σ’ ένα διπλό κρεβάτι, σκεπασμένο με μια ηλεκτρική κουβέρτα. Δίπλα του βρίσκεται μια σόμπα, η οποία ήταν ανοιχτή όλη την ημέρα. Κατά πάσα πιθανότητα από εκεί ξεκίνησε η φωτιά, με το μωράκι να μην μπορεί να αντιδράσει. Οι πυροσβέστες σοκάρονται από την εικόνα της απανθρακωμένης μικρούλας.

    Το άτυχο κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόνο του στο διαμέρισμα σχεδόν όλο το 24ωρο! Η 30χρονη πήγαινε για λίγο, έβλεπε ότι είναι καλά και ξανά έφευγε! Το μωρό ήταν ολομόναχο από τις 6 το απόγευμα, μέχρι και την στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, δηλαδή πάνω από 7 ώρες.

    Πληροφορίες λένε ότι η νεαρή συναντούσε τον καινούριο της σύντροφο, τον οποίο γνώρισε πριν από 15 ημέρες μέσα από τα social media. Λίγο καιρό πριν, χώρισε με τον ταξιτζή σύντροφο της, με τον οποίο φέρεται να διαπληκτίζονταν τις τελευταίες ημέρες λόγω της νέας της σχέσης.

    Η 30χρονη είχε άλλα τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες

    Η μικρούλα δεν ήταν όμως το μοναδικό παιδί της 30χρονης. Η μελαχρινή γυναίκα, σύμφωνα με το star, απέκτησε 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς άντρες. Το πρώτο ήταν πριν αρκετά χρόνια με έναν νεαρό. Ο πατέρας δεν το ήθελε και εκείνη, λένε οι γείτονες το άφησε στο νοσοκομείο. Τώρα ή είναι σε κάποιο ίδρυμα ή έχει υιοθετηθεί. Το δεύτερο παιδί της πέθανε στον ύπνο του όταν ήταν 2 μηνών, πριν από 4 χρόνια. Η ίδια ισχυρίζεται, ότι «έφυγε» από μια σπάνια ασθένεια. Το τρίτο παιδί ήταν η 1,5 ετών μικρούλα που κάηκε ζωντανή.

    «Το πρώτο, είχα πάει εγώ στο μαιευτήριο τότε, ήταν εφταμηνίτικο, ο πατέρας του μωρού δεν το ήθελε. Αυτό ήταν, δεν ξανά πήγε.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στην Βάρκιζα: Ποινική δίωξη στην μητέρα του άτυχου βρέφους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Βάρκιζα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την μητέρα του νεκρού βρέφους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις με το μωρό στη Βάρκιζα: Κάηκε μόνο και αβοήθητο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ