• Κοινωνία

    ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις στο υπ. Εξωτερικών

    • NewsRoom


    Το ΑΣΕΠ εξέδωσε σήμερα τους προσωρινούς πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων υποψηφίων για την πλήρωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του Ν. 4765/2021, (Α΄ 6), όπως ισχύει, μεταξύ άλλων, δεκατριών (13) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ στο Υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 3Κ/2021 (ΦΕΚ 18/21.04.2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

    Η κατάρτιση των ως άνω πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, των κριτηρίων και των ιδιοτήτων των επιλαχόντων της Προκήρυξης 3Κ/2021 (ΦΕΚ 18/21.04.2021, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), του κλάδου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (κωδ. θέσης 501), με βάση τα δικαιολογητικά που είχαν υποβάλει οι υποψήφιοι στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης του εν λόγω κλάδου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη.

    Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

    Η προκήρυξη 3Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 50 θέσεων, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Εξωτερικών.

    Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ενστάσεις κατά των προσωρινών πινάκων από αύριο, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Πότε δεν κόβεται το επίδομα αν εργάζεται ο άνεργος- Ποιοι άνεργοι χάνουν τη μοριοδότηση για ΑΣΕΠ
    Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη για 1.843 θέσεις στο Δημόσιο κατηγορίας ΤΕ
    Κεραμέως: Είναι πολύ σημαντικό να πιεστούμε για τους δείκτες απόδοσης των ΟΤΑ
     



    ΣΧΟΛΙΑ