ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βασίλης Κικίλιας και Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνουν ανακοινώσεις για την επόμενη φάση της άρσης των μέτρων
Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα που θα αρθούν θα αφορούν μεταξύ άλλων στην απαγόρευση κυκλοφορίας, την μουσική στην εστίαση και τον αριθμό καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις.
Συγκεκριμένα αναμένεται να δοθεί το «πράσινο φως» για την επαναφορά της μουσικής σε καφέ, εστιατόρια, beach bars από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.
Για την αύξηση στον αριθμό των καλεσμένων σε δεξιώσεις γάμων ή βαπτίσεων οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλλαγή θα γίνει από την 1η Ιουλίου με τον αριθμό να ανεβαίνει στους 200 από τους 100 που ισχύει σήμερα.
Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου και ώρα 19:00, στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.
Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.
Διαβάστε επίσης
Σήμα για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και «διευκολύνσεις» σε εμβολιασμένους από Μητσοτάκη – Τι θα επιτρέπεται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo: Επένδυση 2,5 δισ. ευρώ και αύξηση κεφαλαίου 100 εκατ. στην Ατλέτικο
- O Ιβάν Σαββίδης σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
- Nick Candy: Όλη η ιστορία του Ελληνοκύπριου μεγιστάνα που πούλησε το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο
- Ποιες είναι οι βαριές κατηγορίες που βαραίνουν υπουργούς – Αναβρασμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.