ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δικό της «φρένο» στην αλόγιστη κατανάλωση νερού επιχειρεί να βάλει και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Με εγκύκλιο της, η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη καλεί όλους τους εισαγγελείς της χώρας «να παρέμβουν δυναμικά» για τον έλεγχο των παράνομων γεωτρήσεων, της ανέλεγκτης λήψης ύδατος από τις νόμιμες και την κλοπή νερού από τα δίκτυα ύδρευσης και άρδευσης των ΟΤΑ.
Η ανώτατη εισαγγελέας τονίζει ότι όλα τα παραπάνω συνιστούν αξιόποινες πραξεις και όταν εντοπίζονται οι παραβάτες, θα πρέπει να τους ασκείται ποινική δίωξη.
Ολόκληρη η εγκύκλιος της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ΕΔΩ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το ΑΙ μπαίνει στους ελέγχους της ΑΑΔΕ – Τι είναι το νέο υπερ-σύστημα «ΒΙ» που θα δημιουργεί ξεχωριστό προφίλ για κάθε φορολογούμενο
 - Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Βλέπουμε εξαγορές εφόσον προκύψουν ευκαιρίες
 - Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων