ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι τα αιτήματα εκταφής των συγγενών θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών «μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν από τους αρμόδιους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, κατά τον λόγο της αρμοδιότητάς τους».
Η ανακοίνωση του κ. Τζαβέλλα αναφέρει:
«Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, σχετικά με υποβληθέντα αιτήματα εκταφής θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, ανακοινώνει, ότι τα εν λόγω αιτήματα που αποβλέπουν σε εξακρίβωση και πιστοποίηση της ταύτισης ή μη του DNA των σορών, που παραδόθηκαν, προς ταφή, κατά τη διάρκεια της αυτεπάγγελτης προανάκρισης, με το DNA των ήδη αιτούντων την εκταφή προσώπων, μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν από τους αρμόδιους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, κατά τον λόγο της αρμοδιότητάς τους».
Διαβάστε επίσης
Θεοδωρικάκος: Έχουμε φτάσει στα 75 εκατ. ευρώ στην ΑΑΔΕ για ανάκτηση από επενδύσεις που δεν έγιναν
ΗΠΑ: Ποινική δίωξη κατά του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ εν μέσω έντασης με Τραμπ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίσιμα παιχνίδια στα προκριματικά του Mundial με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα
- Παπαθανάσης: Συνεχής και έμπρακτη η στήριξη της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας στις περιοχές της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης
- Titan – Investor Day: Οι στόχοι του νέου business plan – Διανομές 500 εκατ. στους μετόχους
- LVMH: Επιστρέφει δυναμικά στην Κίνα με εντυπωσιακά καταστήματα σε Πεκίνο και Σαγκάη