Κοινωνία

«Are You The One»: Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για το ριάλιτι της Πάρου

Sophia Thomalla: Εκ των πρωταγωνιστριών του Are You The One


Εκδικάστηκε χθες η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας FARAGGAS ΙΚΕ για την υπόθεση με τα γυρίσματα του υποβαθμισμένου ριάλιτι σεξιστικού περιεχομένου με τίτλο «Are you the One» στην Πάρο.

Σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία Ν. Αγαπηνός, που εκπροσωπεί την FARAGGAS ΙΚΕ, εκδικάστηκε στο Ειρηνοδικείου Πάρου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τη γνωστή υπόθεση της Πάρου σε σχέση με το ριάλιτι, τα γυρίσματα του οποίου λαμβάνουν χώρα σε δύο κατοικίες εκ των οποίων η μια είναι ιδιοκτησία του προέδρου της Ολυμπιακής επιτροπής.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας ότι «Υπεβλήθησαν αιτήματα αναβολής αντιδικονομικώς και απαραδέκτως, τα οποία μετά τη σθεναρή αντίδραση του Νικολάου Αγαπηνού που εκπροσωπούσε την εταιρεία μας απερρίφθησαν ως μη νόμιμα. Με συνέπεια η υπόθεση να εκδικαστεί ερήμην της εταιρείας παραγωγής και με εκπροσώπηση των δύο ιδιοκτητών των κατοικιών όπου τελούνται τα γυρίσματα από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του, σε κάθε περίπτωση ευελπιστούμε ότι το συγκεκριμένο reality μετά από όλα αυτά δεν θα επιχειρήσει ξανά στο μέλλον στο όμορφο νησί της Πάρου και στην τελειως ήρεμη περιοχή του Φάραγγα να επιτελέσει τα γυρίσματά του και θα διαλέξει ένα άλλο μέρος της υφηλίου που θα είναι πρόσφορο σε ένα τέτοιο reality χαμηλού και σεξιστικού περιεχομένου που συντελεί στην υποβάθμιση και του νησιου της Πάρου και του πολιτιστικού επιπέδου της χωρας μας».

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Η μαφία της κοκαΐνης και τα ανεξέλεγκτα κορονοπάρτι – Το σχέδιο της αστυνομίας

Μαίνεται πόλεμος για το ριάλιτι της Πάρου: Στις 16/6 η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα

Are You The One: Τα Ασφαλιστικά μέτρα, η Πάρος και το reality με το «hot» περιεχόμενοΣΧΟΛΙΑ