ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες αποκαλύψεις Βουρλιώτη για τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ: Αδήλωτα 3,2 εκατ. ευρώ 5ετίας είχε ο Παναγόπουλος
Συνάντηση με εκπροσώπους ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είχε σήμερα ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, αναζητώντας φως στα σκοτεινά τούνελ των κρυπτονομισμάτων.
Η εξέλιξη σε νέες μορφές εγκληματικότητας οδηγεί και την Αρχή σε αναζήτηση σύγχρονων μεθόδων για την πάταξη της.
Η Ανεξάρτητη Αρχή υπό τον επικεφαλής της Χαράλαμπο Βουρλιώτη βάζει πλέον στο στόχαστρο της και το χώρο των κρυπτονομισμάτων.
Στόχος της Αρχής, όπως έλεγαν αρμόδιες πηγές, είναι να αναζητούν τα ίχνη του μαύρου χρήματος και τις ύποπτες διαδρομές και στους δρόμους των κρυπτονομισμάτων . Ίσως στο μέλλον να προκύψει η ανάγκη δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων και σε κρυπτονομίσματα.
Διαβάστε επίσης:
«Βόμβα» Μανιαδάκη για Novartis: Οι Αμερικάνοι με απείλησαν με φυλάκιση αν δεν καταγγείλω υπουργό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Απειλεί ενεργειακές υποδομές Ισραήλ–ΗΠΑ μετά το τελεσίγραφο Τραμπ
- Η ελληνική στρατηγική πρωτοβουλία που αιφνιδίασε την Τουρκία και ανατρέπει τα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο
- Sergio Ermotti (UBS): Οι τιμές της ενέργειας θα παραμείνουν υψηλές
- «Zombie» δεξαμενόπλοιο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ – Το δεύτερο σε λίγες μέρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.