ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ατύχημα στη θάλασσα είχε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας και η σύζυγός του, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, όταν το σκάφος του προσάραξε σε ξέρα κοντά στη Σαντορίνη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretalive.gr, άμεσα κινητοποιήθηκε το Λιμενικό, που περισυνέλεξε τον δικηγόρο και την σύζυγό του.
Βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.
Από την προσάραξη του σκάφους φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά η σύζυγος του ποινικολόγου, στην οποία χρειάστηκε να γίνουν ράμματα.

Διαβάστε επίσης
Υπ. Ναυτιλίας: Ο Πλοίαρχος του φέρι μποτ που προσάραξε δεν ενημέρωσε ως όφειλες τις Αρχές
«Κένταυρος»: Το πρώτο αντί-drone ελληνικό σύστημα που αναφέρθηκε το Reuters
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Κύπρου: «Χρυσή» επιστροφή στους μετόχους – Μέρισμα έως 90% των κερδών και στόχος το 100%
- A AND O Architects: Μάθημα αρχιτεκτονικής εγκράτειας
- ΔΕΘ: Η μεγάλη ανάπλαση και η διαδρομή προς τον διαγωνισμό των 205 εκατ. ευρώ
- Bancassurance: Η μεγάλη μάχη για τα τραπεζικά δίκτυα – Οι συμμαχίες και οι ασφαλιστικές που μένουν εκτός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.