ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «όχι» Μητσοτάκη σε πρόωρες, ο «χαμαιλέων» βουλευτής, τι όπλα κρύβουν οι Αμερικανοί στη Σούδα και τι θα γίνει με την μπούρκα στην Ελλάδα
Ομόφωνα απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας το αίτημα του πολυϊσοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα για ακύρωση της απόφασης μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού.
Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν επίσης απορριπτική.
Την περασμένη Παρασκευή είχε προτείνει να απορριφθεί «ως απαράδεκτο» το αίτημα για ακύρωση της μεταγωγής στον Δομοκό, στο δε αίτημα για ακύρωση της απόφασης της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, η εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχθεί το δικαστήριο αναρμόδιο, διότι πρόκειται για ατομική διοικητική πράξη και αρμόδια να την κρίνουν είναι τα διοικητικά δικαστήρια.
Ο Δ. Κουφοντίνας, παρότι συνεχίζει την αποχή από το φαγητό και το νερό, δέχτηκε υπό την απειλή νεφρικής κατάρρευσης τον ορό ενυδάτωσης.
Διαβάστε ακόμη:
Έντονες αντιδράσεις για τις εικόνες αστυνομικής βίας στην Νέα Σμύρνη – Διατάχθηκε διοικητική έρευνα
Ζοζέπ Μπορέλ: Το Κυπριακό είναι πρόβλημα της ΕΕ και έχει σημασία για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Μικρό προβάδισμα του ΔΗΣΥ δίνουν τα exit polls, μάχη «στήθος με στήθος» με το ΑΚΕΛ
- Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Στο 33,6% η αποχή παγκύπρια, ψήφισαν 378.150 ψηφοφόροι
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Καλύβια Θορικού
- Νετανιάχου: Ο Τραμπ συμφωνεί ότι ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν πρέπει να εξαλείψει την πυρηνική απειλή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.