• Κοινωνία

    Απολογείται σήμερα ο Μπόρις Κλέιμαν – Δηλώνει «αθώος» για τον βιασμό της 17χρονης

    • NewsRoom


    Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης τουρίστριας σε μπαρ στο Κολωνάκι.

    Ο 33χρονος τερματοφύλακας, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών, πρόκειται να δώσει τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν.

    Η 17χρονη από το Βέλγιο, η οποία έχει ήδη εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία και αναμένονται τα αποτελέσματα DNA, είχε έρθει στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Η παρέα της κατήγγειλε τον 33χρονο για επίθεση και σεξουαλική κακοποίηση της 17χρονης φίλης και συμμαθήτριάς τους μέσα στο μπαρ.

    Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε είκοσι ημέρες.

    Στην Ελλάδα έφτασε η σύζυγος του τερματοφύλακα μαζί με τα παιδιά της.

    Η Ελίνα Θειακοδημήτρη, δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA δήλωσε πως ο πελάτης της δεν αποδέχεται τις κατηγορίες βιασμού και ότι δηλώνει αθώος.

    «Όπως έχει δηλωθεί και από τον κ. Παπαδόπουλο, σε πολύ λίγες ώρες θα κατατεθούν στον ανακριτή η απολογία του. Αρνείται πλήρως όλες τις κατηγορίες. Του αποδίδεται αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός. Δεν υπάρχει βία. Η κοπέλα σε λίγες μέρες θα γίνει 18 ετών αλλά ο τερματοφύλακας δεν γνώριζε. Κανένας δεν ήταν με κάποιον καθηγητή και κατανάλωναν αλκοόλ», είπε αρχικά.

    Στη συνέχεια, η κ. Θειακοδημήτρη είπε πως η πλευρά του τερματοφύλακα αμφισβητεί ακόμη και την κατάθεση της κοπέλας καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά μπορεί να μην γνώριζε τι καταθέτει.

    «Την οπουδήποτε πράξη δεν θα την τελούσε, αλλά θα την προστάτευε εάν είχε πει όχι η κοπέλα. Εδώ υπήρξε μία ιδιαίτερη συνθήκη κατά την οποία δόθηκε μία κατάθεση. Προϋπήρχε η σύλληψη των φίλων της ενώ η κατάθεση δόθηκε σε μία γλώσσα την οποία δεν ομιλεί. Ως εκ τούτου, εάν τα όσα έχει καταθέσει είναι αυτά που συνέβησαν ή αυτά που αντιλήφθηκε, είναι έργο της ανάκρισης στο οποίο φυσικά θα συνδράμουμε να αξιολογηθεί και πιστεύουμε θα αποδειχθεί πλήρως το τι συνέβη. Εμείς αμφισβητούμε και το εάν γνώριζε τι καταθέτει διότι το περιεχόμενο της κατάθεσης έχει δοθεί μέσα σε ειδικές συνθήκες και σε πέντε γραμμές», συμπλήρωσε η ίδια.

    Σύμφωνα με τη δικηγόρο και υποψήφια βουλευτή ΝΔ, Εβίτα Βαρελά όταν κάποιος καταθέτει και δεν γνωρίζει τη γλώσσα τότε δια νόμου είναι απαραίτητο να οριστεί διερμηνέας.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Μπόρις Κλέιμαν: Υπό κράτηση ο τερματοφύλακας Βόλου



    ΣΧΟΛΙΑ