ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποκαταστάθηκε νωρίς το απόγευμα η οδική κυκλοφορία στη γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία και τη χερσόνησο της Κριμαίας, ανακοίνωσαν οι ρωσικές αρχές.
Η κυκλοφορία είχε διακοπεί αφού η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας (SBU) ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι έπληξε με χρήση εκρηκτικών αυτή την οδική και σιδηροδρομική αρτηρία που συνδέει τη Ρωσία και τη χερσόνησο της Κριμαίας.
Η SBU ανέφερε ότι χρησιμοποίησε 1100 κιλά εκρηκτικών, τα οποία είχαν τοποθετηθεί υποθαλάσσια.
Διαβάστε επίσης:
Κυψέλη: Συνελήφθη 34χρονος με 402 γραμμ. κοκαΐνης
8 εκατ. ευρώ απέσπασε διεθνής σπείρα από τηλεφωνικές απάτες – Πάνω από 30.000 τα θύματα
Ανανέωση εταιρικής ταυτότητας και στρατηγική ανάπτυξη για τα Θερμοκήπια Θράκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Το εμπορικό έλλειμα εκτοξεύτηκε σε υψηλό 1,5 έτους τον Ιούλιο
- ΕΛΑΣ: Προπαγάνδα από Μαρινάκη και Μαξίμου για ακοστολόγητα μέτρα – Τη Δευτέρα το πρόγραμμα στο Εθνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο
- Nvidia: Εξαγοράζει τη Hugging Face έναντι $12,93 δισ. – Το μεγάλο στοίχημα στα open AI μοντέλα
- Σκάνδαλο στην Εσθονία: Παραιτήθηκε ο Υπ. Άμυνας για προμήθεια 70 εκατ. ευρώ σε εταιρεία πυρομαχικών που δεν είχε πουλήσει ούτε ένα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.