ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία που πραγματοποίησαν μαθητές και φοιτητές για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Αρχικά, οι διαδηλωτές, που σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν περίπου 800 άτομα, συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα.
Μετά το τέλος της πορείας, ομάδα αγνώστων προκάλεσε φθορές στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια, όπου κατέστρεψαν ακυρωτικά μηχανήματα και εκδοτήρια εισιτηρίων.
Διαβάστε επίσης:
Σε 47 προσαγωγές ατόμων προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά την μαθητική πορεία για τον Α. Γρηγορόπουλο
Λωρίδα της Γάζας: «Μία από τις μεγαλύτερες αποθήκες όπλων» ανακάλυψε ο ισραηλινός στρατός
Don Leon: Προφυλακιστέος ο 28χρονος τράπερ για 8 ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο με την Πρόεδρο της Μολδαβίας Maia Sandu
- ΗΠΑ: Ένα άτομο ενδιαφέροντος κρατείται από την αστυνομία για τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Μπράουν
- Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Αθήνα, οι κατηγορούμενοι από την Κρήτη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ (upd)
- Χαρακόπουλος στους προέδρους ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της ΝΔ: Δεν θα αφήσουμε να διαρραγεί η σχέση εμπιστοσύνης με τον αγροτικό κόσμο