Ένα εντελώς απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας, στον δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα.
Ενώ μιλούσε για τη σημασία της δημοκρατίας στη χώρα μας, το προστατευτικό του φωτιστικού φεύγει από το ταβάνι και καταλήγει αρχικά στο κεφάλι του και εν συνεχεία στο πάτωμα! Ο δήμαρχος αιφνιδιάστηκε όπως και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, αλλά εφόσον δεν τραυματίστηκε κανείς, γρήγορα δόθηκε χιουμοριστική χροιά στο συμβάν.
Για την ιστορία, την ώρα της πτώσης του φωτιστικού, ο δήμαρχος έλεγε: «Πιστεύουμε πάρα πολύ στους πολιτιστικούς συλλόγους, διότι αυτοί είναι ένα κύτταρο δημοκρατίας». Αμέσως μετά, στο βίντεο ακούγονται φωνές, οι γυναίκες που βρίσκονται στο πλάι του κ. Μπέγκα κρατούν τα κεφάλια τους και η λήψη σταματά εκεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διήμερο εκδηλώσεων για την Κινεζική Πρωτοχρονιά στην Τεχνόπολη – Με ελεύθερη είσοδο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο «σφυρί» η μυθική βίλα της Αθήνας-Πωλείται για 15 εκατ. ευρώ (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πυροβόλησαν επιχειρηματία – Ζητούσε από εργαζόμενη να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.