Ένας ανεμιστήρας οροφής σε μια τάξη του 5ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης ξεκόλλησε από το ταβάνι ενώ ήταν σε λειτουργία και έπεσε στα κεφάλια μαθητών με αποτέλεσμα κάποιοι να τραυματιστούν.
Την ώρα του μαθήματος η δασκάλα έβαλε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα για να δροσίσει η τάξη. Και τότε αυτός ξεκόλλησε και έπεσε πάνω στους μαθητές. Δυο παιδιά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για να κάνουν ράμματα.
Όπως δήλωσαν στο ΣΚΑΙ γονείς μαθητών του σχολείου, δεν υπάρχει η απαιτούμενη συντήρηση στις υποδομές του σχολείου ενώ εξέφρασαν φόβους ότι η κατάσταση θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ χειρότερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία στην Κηφισιά: Η «προφητική» και μακάβρια ανάρτηση της 33χρονης (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χανιά: 20χρονη κλείστηκε σε ασανσέρ και έπαθε ανακοπή καρδιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Range Rover Sport Electric
- Goldman Sachs: Ελκυστικές Vodafone και Deutsche Telekom παρά το ρίσκο της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Πιερρακάκης: «Προστατεύουμε τους συνεπείς οφειλέτες – Όσοι παραβιάζουν τους κανόνες θα λογοδοτούν» (Βίντεο)
- Το παράνομο εμπόριο καπνικών: Νέα δεδομένα, ρυθμιστικές πιέσεις και πολιτικές επιπτώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.