• Κοινωνία

    Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πρόστιμα σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη – 166 συνολικά

    • NewsRoom
    Ελληνική Αστυνομία

    Ελληνική Αστυνομία


    Ξεκίνησαν να «πέφτουν» τα πρώτα πρόστιμα σε παραβάτες της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας που έχει εφαρμοστεί λόγω κορονοϊού, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Απριλίου.

    Στην Πάτρα επιβλήθηκε σήμερα το πρόστιμο των 150 ευρώ σε τρεις περιπτώσεις πολιτών, στο αυτοκίνητο των οποίων επέβαιναν περισσότεροι από δυο ενήλικες.

    Σύμφωνα με το thebest, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας και της πυροσβεστικής, πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους από τις 6 το πρωί σε πολλά σημεία της Πάτρας, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και περιφερειακά.

    Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον έλεγχο των εγγράφων ή των sms που οφείλουν να έχουν στην κατοχή τους οι πολίτες που κυκλοφορούν στην πόλη, μετά το απαγορευτικό στην κυκλοφορία.

    Χθες, Δευτέρα, πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου επεβλήθησαν άλλα δυο πρόστιμα στην Αχαΐα, ενώ μέχρι σήμερα σε όλη τη χώρα έχουν επιβληθεί συνολικά 166 πρόστιμα.

    Πρώτο πρόστιμο στη Θεσσαλονίκη

    Το πρώτο πρόστιμο των 150 ευρώ στη Θεσσαλονίκη για παράβαση της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, επιβλήθηκε σε γυναίκα που βγήκε για τρέξιμο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η γυναίκα βγήκε για το πρωινό της τζόκιν στην παραλία της Θεσσαλονίκης ωστόσο σε έλεγχο που της έκαναν αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι δεν έχε μαζί της τα απαραίτητα έγγραφα για την κυκλοφορία.

    Η γυναίκα υποστήριξε ότι είχε έτοιμα τα χαρτιά, αλλά τα ξέχασε στο σπίτι.

    Οι αστυνομικοί της επέβαλαν πρόστιμο 150 ευρώ με την ίδια να λέει ότι θα κάνει ένσταση κάτι το οποίο προβλέπεται.



    ΣΧΟΛΙΑ