ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από χθες στις 6 το πρωί, έως σήμερα στις 15:00, έχουν βεβαιωθεί, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, 766 παραβάσεις, σε όλη την Ελλάδα, του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. Σημειώνεται, ότι στους παραβάτες επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ.
Ειδικότερα, οι περιοχές στις οποίες βεβαιώθηκαν παραβάσεις είναι οι εξής: 234 στην Αττική, 94 στα Ιόνια Νησιά, 89 στη Δυτική Ελλάδα, 70 στην Πελοπόννησο, 58 στη Στερεά Ελλάδα, 45 στο Νότιο Αιγαίο, 44 στην Κρήτη, 33 στη Θεσσαλία, 29 στη Θεσσαλονίκη, 25 στην Κεντρική Μακεδονία, 19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 11 στην Ήπειρο, 9 στο Βόρειο Αιγαίο και 6 στη Δυτική Μακεδονία.
Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έξι ξενοδοχεία διαθέτουν ήδη τα MiM Hotels του Μέσι – Τα επόμενα σχέδια με τη Meliá
- Χρέη σε ΕΦΚΑ και ΚΕΑΟ: Οι τρεις λύσεις για τους οφειλέτες – Το καμπανάκι από τις 840.000 χαμένες ρυθμίσεις
- Σε 500.000 πρόσθετους εργαζόμενους επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – «Άλμα» 36,8% στις δηλωμένες υπερωρίες
- GP Αζερμπαϊτζάν: Ραντεβού το Σάββατο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.