ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τις 06:00 σήμερα το πρωί έως τις 15:00, βεβαιώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σε όλη την Ελλάδα 1.043 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, για τις οποίες επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ.
Ειδικότερα, οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν στις εξής περιοχές: 402 στην Αττική, 112 στη Θεσσαλονίκη, 77 στα Ιόνια Νησιά, 74 στη Δυτική Ελλάδα, 57 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 53 στην Πελοπόννησο, 52 στην Κρήτη, 49 στη Θεσσαλία, 48 στην Κεντρική Μακεδονία, 39 στο Νότιο Αιγαίο, 34 στη Στερεά Ελλάδα, 27 στην Ήπειρο, 13 στο Βόρειο Αιγαίο και 6 στη Δυτική Μακεδονία.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 11.677 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Το έγγραφο με τις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία είναι έτοιμο για έγκριση από τον Τραμπ
- Τουρκία: Δεξαμενόπλοιο στην Μαύρη Θάλασσα με προορισμό της Ρωσία έγινε στόχος drone, αναφέρουν ναυτιλιακές πηγές
- Κομισιόν: Εντολή προς το Χ για διατήρηση εσωτερικών εγγράφων και δεδομένων του Grok μέχρι το τέλος του 2026
- Παπασταύρου: Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο – Η Πολιτεία αναγνωρίζει και στηρίζει τη συμβολή της Εκκλησίας