• Κοινωνία

    Αντύπας: Δέχτηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού πάνω στην πίστα

    • NewsRoom
    Αντύπας

    Αντύπας


    Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Αντύπας.

    Την ώρα που ο γνωστός λαϊκός καλλιτέχνης τραγουδούσε τη μεγάλη του επιτυχία «Είμαι στα Χάι μου», ένας άνδρας ανέβηκε ξαφνικά πάνω στη σκηνή και τον χτύπησε.

    Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok από άλλον θαμώνα που ήταν παρών την ώρα του πρωτοφανούς συμβάντος.

    Όπως φαίνεται από το βίντεο ο άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα λεκτικά, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε.

    Μία από τις κοπέλες του μαγαζιού που πουλούσε λουλούδια, προσπάθησε να σταματήσει τον άνδρα, μπαίνοντας ανάμεσα, ωστόσο, ο ίδιος την έσπρωξε και συνέχισε τον καβγά.

    Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στη σκηνή ανέβηκαν υπάλληλοι του μαγαζιού και κατέβασαν τον θαμώνα, την ώρα που ο Αντύπας δεν σταμάτησε να τραγουδάει λεπτό για το κοινό του που παρακολουθούσε τη φασαρία σοκαρισμένο.

    Τι δήλωσε ο Αντύπας

    Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή Happy Day επικοινώνησαν με τον τραγουδιστή, ο οποίος δήλωσε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

    «Η εξήγησή του είναι ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε υπάρχει κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Μου φαίνεται κι εμένα περίεργο», είπε χαρακτηριστικά.

    «Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

    Δείτε το βίντεο:

    @konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας


    Διαβάστε επίσης:

    Survivor All Star: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα



    ΣΧΟΛΙΑ