• Κοινωνία

    Ανησυχία για την εξαφάνιση 18χρονου από το Μαρουσι – Ειδικές συμβουλές από το Χαμόγελο του Παιδιού

    • NewsRoom


    Έκκληση για βοήθεια σχετικά με την εξαφάνιση ενός 18χρονου από το Μαρούσι, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής, απευθύνει το Χαμόγελο του Παιδιού.

    Ο 18χρονος Σπύρος Β. εξαφανίστηκε στις 12/4/2019, στις 14:00 ώρα. Ο Σπύρος Β. έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 90 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, ο 18χρονος παρουσιάζει δυσκολίες στην επικοινωνία του και στον τρόπο που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον. Για τους παραπάνω λόγους, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες στον τρόπο που θα τον πλησιάσουν.

    Το «Χαμόγελο» αναφέρει ακόμη πως για την εξαφάνιση του Σπύρου Β. ενημερώθηκε στις 13/4/2019, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και σήμερα, στις 13/4/2019, μεσημβρινές ώρες, κατόπιν έγκρισης της Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης και με τη σύμφωνη γνώμη των Ελληνικών Αρχών προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Σπύρου Β.

    Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.



    ΣΧΟΛΙΑ