ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκκληση για βοήθεια σχετικά με την εξαφάνιση ενός 18χρονου από το Μαρούσι, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής, απευθύνει το Χαμόγελο του Παιδιού.
Ο 18χρονος Σπύρος Β. εξαφανίστηκε στις 12/4/2019, στις 14:00 ώρα. Ο Σπύρος Β. έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 90 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, ο 18χρονος παρουσιάζει δυσκολίες στην επικοινωνία του και στον τρόπο που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον. Για τους παραπάνω λόγους, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες στον τρόπο που θα τον πλησιάσουν.
Το «Χαμόγελο» αναφέρει ακόμη πως για την εξαφάνιση του Σπύρου Β. ενημερώθηκε στις 13/4/2019, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και σήμερα, στις 13/4/2019, μεσημβρινές ώρες, κατόπιν έγκρισης της Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης και με τη σύμφωνη γνώμη των Ελληνικών Αρχών προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Σπύρου Β.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόρισμα ΓΕΕΘΑ – ΕΥΠ: Από τεχνική βλάβη η πορεία του θαλάσσιου drone στη Λευκάδα
- Πετρέλαιο: Άλμα άνω του 3,5% με φόντο τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν – Στα 109 δολάρια το Brent
- Πειραιάς: Στην προσαγωγή του 50χρονου συντρόφου της 24χρονης που έπεσε από μπαλκόνι προχώρησε η ΕΛΑΣ
- Ομόλογα: Παγκόσμιο selloff εκτοξεύει τις αποδόσεις – Φόβοι για νέο κύμα αυξήσεων επιτοκίων λόγω πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.