• Κοινωνία

    Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη: Ο πατέρας βρήκε νεκρούς το γιο και τον αδερφό του σε δεξαμενή

    • NewsRoom
    Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη: Ο πατέρας βρήκε νεκρούς το γιο και τον αδερφό του σε δεξαμενή


    Τραγικές διαστάσεις παίρνει το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κρήτη, όταν ένας 50χρονος άνδρας μαζί με τον 16χρονο ανιψιό του, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.

    Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κρήτη, όταν ένας 50χρονος άνδρας μαζί με τον 16χρονο ανιψιό του, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο άτυχος 16χρονος έχει ένα δίδυμο αδερφό. Όσο οι ώρες περνούσαν η ανησυχία του αδερφού του για τον 16χρονο και τον θείο του, μεγάλωνε καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία, αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα του. Μάλιστα, οι ίδιες αστυνομικές πηγές τονίζουν, ότι ο πατέρας του 16χρονου αγοριού ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον γιο και τον αδερφό του. Πάντως, εξετάζεται σύμφωνα πάντα αστυνομικές πηγές – ωστόσο θα φανεί από την πορεία της έρευνας – να έπεσε πρώτα στην δεξαμενή ο 16χρονος καθώς ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και στην προσπάθεια του, να τον πιάσει έπεσε και ο 50χρονος θείος του.

    Το χρονικό

    Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας 16χρονος και ο θείος του, ηλικίας περίπου 50 ετών, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.

    Ο 50χρονος Γ.Μ., ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς είχε κατάστημα με αγροτικά είδη.

    Ο 16χρονος ήταν ο γιος του αδερφού του 50χρονου και μάλιστα έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών. Το περιστατικό έγινε σε καζάνι, το οποίο διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση και το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζαλίστηκαν από τις αναθυμιάσεις με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κάτοικους του χωριού, ο 50χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την όρασή του.

    Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.



    ΣΧΟΛΙΑ