Επίθεση έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ) δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας άνδρας με κινητικά προβλήματα, ο οποίος συμμετείχε μαζί με δύο υποψηφίους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών σε γύρισμα για τα προβλήματα προσβασιμότητας στην Αθήνα.

Ο άνδρας δέχθηκε την επίθεση αλλοδαπών, οι οποίοι έκαναν παρεμπόριο έξω από το Οικονομικό πανεπιστήμιο. Όπως καταγγέλλουν οι δύο υποψήφιοι και ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, οι δράστες τους κυνηγούσαν για δύο οικοδομικά τετράγωνα με σκοπό να τους πάρουν την κάμερα.

«Μας στρίμωξαν, μας πιάσανε από τα μπουφάν. Μπήκα στη μέση για τον ένα και φτάσαμε σε ένα σημείο να κινδυνεύουμε. Δεν έπεσα κάτω, κράτησα την ισορροπία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Με έπιασαν από το μπουφάν για να πάρουν κάποια κάμερα που δεν είχα και αφού με στρίμωξαν στον τοίχο με απείλησαν ότι θα μου ρίξουν μπουνιά στο πρόσωπο», είπε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κωνσταντάτος που συμμετείχε στο γύρισμα.

«Με έπιασαν από το μπουφάν και με κλωτσούσαν αβυσσαλέα και μου ζητούσαν την κάμερα», καταγγέλλει ο υποψηφιος περιφεριακός σύμβουλος Γιάννης Οικονόμου.

Στη συνέχεια και οι τρεις οδηγήθηκαν στον αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης όπου έκαναν μήνυση κατά αγνώστων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here