• Κοινωνία

    Ανατριχιάζουν οι περιγραφές του πατέρα της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον δολοφόνο της Ελένης (video)

    • NewsRoom


    Θύμα του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κατήγγειλε ότι έπεσε ακόμη μία 19χρονη.

    Ο πατέρας της εξιστόρησε τι συνέβη στο παιδί του με ειδικές ανάγκες που φέρεται να βιάστηκε από τον 19χρονο και έναν ακόμη νεαρό.

    Μιλώντας στο δελτίο του Star είπε για το τι συνέβη με τον 19χρονο που κατηγορείται και για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη: «Η κόρη μου ήταν μαζί με τις φίλες της και ήταν κάπου και ακούγανε μουσική και την πλησίασε ο Αλβανός μαζί με αυτόν, τον Αθίγγανο και της πρότειναν να πάει μαζί τους να ακούσουν μουσική με το αυτοκίνητο. Αλλά επειδή η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, ό,τι και να του πεις ναι θα πει, δεν θα πει όχι.

    »Την παγιδεύσανε, την πήγανε σε μια παραλία εκεί στο Νυδρί εκεί που είναι στο Μαντράκι και ξεκίνησε ο Αλβανός και της είπε να του κάνει κάποιες ερωτικές ορέξεις που ήθελε εκείνος, αλλά δεν ήθελε η κόρη μου αλλά τη χτύπησε κα το παιδί μου για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό αναγκάστηκε να κάνει αυτό που της είπε ο Αλβανός και στη συνέχεια ακολούθησε ο άλλος ο αθίγγανος.

    »Κανένας δεν ξέρει αν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση τι μπορεί να ακολουθήσει, πόσο μάλλον μια κοπελίτσα 18 χρονών να είναι με δύο άντρες και να υποστεί αυτές τις βάρβαρες καταστάσεις».

    Μόλις πριν από τρεις ημέρες η μεγάλη της αδερφή μπόρεσε να μάθει τι έγινε και η 19χρονη ήταν εδώ και καιρό σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με την βοήθεια ενός άντρα του λιμενικού, πήγαν μαζί στην Ασφάλεια και κατέθεσαν τα πάντα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMA: Προσοχή! Φεύγει η ΕΡΤ από τη DIGEA: Τι πρέπει να κάνετε για να έχετε σήμα



    ΣΧΟΛΙΑ