ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 21:10, εξαφανίστηκαν από τα Καμίνια στον Πειραιά, ο Παρλιάρας Πάρης, 14 ετών και η Πανάγου Μαρία-Αγγελική, 13 ετών.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων σήμερα, Τρίτη 5 Μαΐου, μεσημβρινές ώρες, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.
Ο Παρλιάρας Πάρης έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.65 και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ασπρόμαυρη μπλούζα φούτερ, γκρι παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Φοράει σκουλαρίκι στο δεξί αυτί.
Η Πανάγου Μαρία έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για Τράπεζα Πειραιώς: “Καλπάζει” στα €6,70 η τιμή στόχος – Ενίσχυση της εμπιστοσύνης στο πλάνο
- Όλι Ρεν (ΕΚΤ): Υπέρ της μείωσης επιτοκίων τον Ιούνιο, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες
- Επίσκεψη αντιπροσωπείας της BENS στα Ναυπηγεία του Ομίλου ONEX στην Ελευσίνα
- Τραμπ προς φον ντερ Λάιεν: Προσβλέπω σε συνάντηση – Μόνο εάν πρόκειται για τους δασμούς απαντά η ίδια
