• Κοινωνία

    Αλέξης Κούγιας: Η μάχη με τον καρκίνο, το χειρουργείο και η εξομολόγηση για τη σύντροφό του

    • NewsRoom
    Αλέξης Κούγιας

    Αλέξης Κούγιας


    Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

    Ο γνωστός ποινικολόγος περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, έχοντας, όμως, στο πλευρό του τη σύντροφό του.

    «Εγώ δεν είχα βιώσει το πως είναι να ζεις με τον καρκίνο. Στο σπίτι μου δεν είχαμε προβλήματα τέτοια δεν υπήρχε κληρονομικότητα. Έπαθα ένα ατύχημα και εκείνη τη μέρα έτυχε να είναι του Αγίου Νεκταρίου. Λόγω ημέρας είπα θα νηστέψω μετά από δεκαετίες για 40 μέρες και στο τέλος είπα να κάνω εξετάσεις να δω τι ευεργετικές συνέπειες έχει η νηστεία», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Ξαφνικά έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία και μαθαίνω ότι έχω υψηλούς καρκινικούς δείκτες. Έχω μία σύντροφο με την οποία είμαστε μαζί τρία χρόνια και το είδε πολύ διαφορετικά, άρχισε να ψάχνει σε όλο τον κόσμο, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αντιμετωπίσεις αυτόν τον αργό θάνατο με διαφορετικό τρόπο από τη μάχη».

    Για την ημέρα της εγχείρησης: «Φτάνουμε στην ημέρα της εγχειρήσεως. Η προσδοκία ήταν πως θα ήταν μία εγχείρηση 5 ωρών. Πήγα στις 5 το πρωί μαζί με τη σύντροφό μου, το έκρυψα από τα παιδιά μου, απ’ όλους.

    Θα προτιμούσα να μάθουν ένα κακό στο τέλος παρά να ζήσουν επί μήνες με ένα κακό. Η σύντροφός μου έμεινε εκεί δίπλα μου, 10 μέρες σε μια πολυθρόνα».

    Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Τώρα έχω μια νέα σύντροφο, που είναι εξαιρετική και μακάρι να υπήρχε αυτή η σχέση αρκετά χρόνια πριν.

    Είχα την άποψη και την έχω ακόμα, ότι όταν έχεις παιδιά δεν χρειάζεται να ξαναπαντρευτείς και επειδή δεν είχα ποτέ την ανασφάλεια του να μείνω μόνος μου και μετά τον χωρισμό έμεινα πολλά χρόνια μόνος μου.

    Είναι πολύ άσχημο να μην ξυπνάς και να μην κοιμάσαι με τα παιδιά σου».

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ