• Κοινωνία

    Αλέξης Κούγιας: Αν δεν ήταν ο Λιγνάδης, θα ήταν ελεύθερος

    • NewsRoom
    Αλέξης Κούγιας

    Αλέξης Κούγιας


    Μία δύσκολη νύχτα πέρασε ο Δημήτρης Λιγνάδης στην ΓΑΔΑ, όπου και κρατείται τα τελευταία 24ωρα, καθώς αποφασίστηκε η προφυλάκισή του

    Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου προφυλακιστέο. Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε χθες, Πέμπτη, η 4ωρη απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη στην ανακρίτρια, καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα ακυρότητας της διαδικασίας που ζήτησε αρχικά ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας.

    Η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον συνήγορό του φαίνεται ότι δεν έπεισε αρκετά τις δικαστικές αρχές που εξέτασαν την κατάθεσή του.

    Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης προφυλάκισής του κ. Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε μία δήλωση, σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη.

    Ο κ. Κούγιας είπε συγκεκριμένα:

    «Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν (ο) Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος».

    Διαβάστε ακόμη:

    Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης

    Υπόθεση Λιγνάδη: «Δεν γνωρίζουμε κάτι για την ουσία, δεν ξέρουμε γιατί μας πρότειναν ως μάρτυρες υπεράσπισης»

    Ολοκληρώθηκε η απολογία Λιγνάδη – Ξεκίνησε η κατάθεση των μαρτύρων που πρότεινε

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ