ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρίστος Δήμας: Η χώρα οφείλει να επενδύει συνεχώς σε υποδομές για να ανταποκριθεί στον ευρωπαϊκό της ρόλο
Χιλιάδες ναρκωτικά δισκία και ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης εισήγαγαν στη χώρα δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου μαζί με ομάδα παράτυπων μεταναστών-προσφύγων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για δύο υπηκόους Συρίας, ηλικίας 24 και 26 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, να μεταφέρουν σε τσάντα που είχαν στην κατοχή τους πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 4.925 ναρκωτικά δισκία και μία νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 489 γραμμαρίων.
Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλύβια Θορικού Αττικής: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση
- Μπαχρέιν: Ισόβια κάθειρξη σε 9 ανθρώπους για κατασκοπία υπέρ των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν
- Η Μελόνι “καταδικάζει απερίφραστα” τη ρωσική επίθεση με έναν βαλλιστικό πύραυλο Ορέσνικ
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Το Ιράν διαβεβαιώνει πως δεν επιδιώκει πυρηνικά όπλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.