ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, ξεκαθαρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, διαψεύδοντας δημοσιεύσεις ότι στη Θεσσαλονίκη θα παρελάσουν μόνο τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Προς τούτο παραπέμπουν στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου, που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου, η οποία προβλέπει ότι στη συμπρωτεύουσα θα παρελάσουν αντιπροσωπευτικά τμήματα μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων πολέμου, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος κτλ.
Στην ίδια εγκύκλιο αναφέρεται ότι λόγω πανδημίας η παρέλαση θα πρέπει να είναι διάρκειας αυστηρά μίας ώρας. Αναμένεται διευκρινιστικό δελτίο Τύπου εντός της ημέρας.
Αυτή τη στιγμή η παρέλαση είναι στον αέρα καθώς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ζητήσει διευκρινίσεις για το αν η εγκύκλιός του αφορά μόνο στα πολιτικά τμήματα που συμμετείχαν στη στρατιωτική παρέλαση ή και στους μαθητές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ «παγώνει» τους ελέγχους στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- Το Ιράν προκάλεσε απώλειες 1 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ καταστρέφοντας τουλάχιστον 24 MQ-9 Reaper
- Al Arabiya: Στα χέρια της Τεχεράνης το τελικό σχέδιο ειρήνης ΗΠΑ–Ιράν – Πιθανές ανακοινώσεις εντός ωρών
- IMO: Τιμητική διάκριση της Ελένης Πολυχρονοπούλου για τη συμβολή της στην ενδυνάμωση των γυναικών στη ναυτιλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.