ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νέας Φιλαδέλφειας ακινητοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η αμαξοστοιχία 1634 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σέρρες, με 52 επιβάτες, λόγω διακοπής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Διαχειριστή Υποδομής Ο.Σ.Ε, εξαιτίας πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή και κοντά στη γραμμή.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στον Σταθμό της Νέας Φιλαδέλφειας και κατόπιν με λεωφορείο έφθασαν τον τελικό τους προορισμό. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train είναι:
“Η Hellenic Train ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο και ώρα 15:21, η αμαξοστοιχία 1634 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σέρρες, με 52 επιβάτες, ακινητοποιήθηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νέας Φιλαδέλφειας, λόγω διακοπής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Διαχειριστή Υποδομής Ο.Σ.Ε, εξαιτίας πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή και πλησίον της γραμμής.
Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στον Σταθμό της Νέας Φιλαδέλφειας, με το προσωπικό της Hellenic Train να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους, προσφέροντας νερά και παρέχοντάς τους κάθε συνδρομή, περιορίζοντας όσο το δυνατόν την ταλαιπωρία τους.
Στις 16:34 και κατόπιν σχετικής άδειας από την Πυροσβεστική, αναχώρησε λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο παρέλαβε τους επιβάτες από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νέας Φιλαδέλφειας στις 18:18 και τους μετέφερε στον τελικό τους προορισμό.
Η κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί μέχρι νεωτέρας, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή.
Επίσης, το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 1635 (Σέρρες-Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο, χωρίς ενδιάμεσες σταθμεύσεις σε: Σκοτούσα, Στρυμώνα, Δοϊράνη, Χέρσο, Μεταλλικό, Πεδινό, Γαλλικό και Νέα Φιλαδέλφεια.
Η Hellenic Train ευχαριστεί τις αρχές για τη συνεργασία και το επιβατικό κοινό για την κατανόηση”.
Διαβάστε επίσης:
Όμιλος Πουκαμισάς – Πανελλαδικές: Τα θέματα και οι απαντήσεις στα Ισπανικά
Ιράν: Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο κλεισίματος των Στενών του Ορμούζ – Οι επιπτώσεις
Ισραήλ: Δίνει σοβαρές ζημιές στις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις σε Ισφαχάν και Νατάνζ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Νεκρή 67χρονη γυναίκα με αναπηρία κατά την αποβίβαση
- Γερμανία: Ικανοποίηση για την απόφαση προσωρινής εφαρμογής της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
- Το Ιράν φέρεται να πραγματοποιεί δραστηριότητες σε βομβαρδισμένες πυρηνικές εγκαταστάσεις
- Ταξιδιωτική οδηγία από το ΥΠΕΞ: Αποφύγετε τις επισκέψεις σε Ισραήλ, Ιράν και Παλαιστινιακά Εδάφη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.