ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στις περιοχές του Ισφαχάν και της Νατάνζ του Ιράν υπέστησαν σοβαρές ζημιές εξαιτίας ισραηλινών βομβαρδισμών, σύμφωνα με μία σημερινή δήλωση Ισραηλινού στρατιωτικού αξιωματούχου.
Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, θα απαιτηθεί χρόνος μεγαλύτερος από μερικές εβδομάδες για την αποκατάσταση των ζημιών από το Ιράν στις δύο εγκαταστάσεις που επλήγησαν, προσθέτοντας ότι από τους βομβαρδισμούς σκοτώθηκαν εννέα υψηλόβαθμοι Ιρανοί πυρηνικοί επιστήμονες.
Με τη χρήση εκατοντάδων πυρομαχικών εξήγησε ο ίδιος αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι ο εναέριος δρόμος προς την ιρανική πρωτεύουσα Τεχεράνη, έχει αποτελεσματικά ανοίξει.
Διαβάστε επίσης:
Ίσραελ Κατς προς Ιράν: Η Τεχεράνη θα καεί εάν ο Χαμενεΐ συνεχίσει να εκτοξεύει πυραύλους
AEGEAN: Ακυρώνει τις πτήσεις από και προς Τελ Αβίβ, Βηρυτό, Αμμάν και Ερμπίλ – Έως και 2 Ιουλίου
Λίβανος: Ανοίγει προσωρινά τους αεροδιαδρόμους του – Κλειστοί μέχρι νεωτέρας για Ιράν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Συμφωνία μετά από 13 χρόνια για τα δικαιώματα των επιβατών – Τι αλλάζει σε καθυστερήσεις, ακυρώσεις και αποζημιώσεις
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι πρότεινε να συναντηθεί με τον Πούτιν στις ΗΠΑ
- Μαχμούντ Αμπάς: Ανακοίνωσε προεδρικές εκλογές στις αρχές του 2027 – Βουλευτικές από τον Νοέμβριο
- Ισραήλ: Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου λέει πως ο πόλεμος εναντίον του Ιράν έσωσε το Ισραήλ από την απειλή «πυρηνικού ολέθρου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.