ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα διαχρονικά προβλήματα του πρωτογενούς τομέα αλλά και προτάσεις που μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και της τοπικής οικονομίας περιλαμβάνει ο φάκελος που παρέδωσαν στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα, εκπρόσωποι των αγροτών από την Κορινθία.
Μεταξύ των αιτημάτων περιλαμβάνονται τεκμηριωμένες παρεμβάσεις σε ζητήματα ενισχύσεων, διαχείρισης κινδύνων, επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, διαχείρισης υδάτων, κόστους παραγωγής και εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), οι προτάσεις βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και εμπειρία από το πεδίο, στοιχείο που ενισχύει την αξιοπιστία τους και διευκολύνει την ουσιαστική αξιολόγησή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ.
Διαβάστε επίσης
Γιώργος Μαζωνάκης: Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες – «Ήταν μια χρονιά δοκιμασίας»
Από μπακάλικα… πολυεθνικές: Οι σουπερμαρκετάδες που επιβεβαιώνουν τον κανόνα της διαδοχής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκάνδαλο στην Ιταλία: Φιλανθρωπικές οργανώσεις στέλνανε εκατομμύρια στην Χαμάς – 9 συλλήψεις
- Κραυγή αγωνίας από την Ελβετία: Απροετοίμαστη σε μία πιθανή γενικευμένη επίθεση
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Κυβέρνηση και αγρότες δεν είναι αντίπαλοι
- Βαρδούσια: Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης των τεσσάρων ορειβατών