ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός έπεσε ένας άνδρας νεαρής ηλικίας από πυροβολισμούς που δέχτηκε στον Πειραιά τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος γύρω στις 04.00 από την οδό Κολοκοτρώνη 115 στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.
Μέχρι στιγμής τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν εξακριβωθεί, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να διασκέδαζε σε κάποιο κέντρο της περιοχής και να ενεπλάκη σε επεισόδιο για άγνωστη αιτία, κατά το οποίο τον πυροβόλησαν.
Στο σημείο απ’ όπου μεταφέρθηκε ο άνδρας βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν άτομα που βρισκόταν στην περιοχή προκειμένου να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 14χρονος λίγο μετά την έλευση του 2019
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος στο Τόκιο: Όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα επίθεση στο Μάντσεστερ παραμονή Πρωτοχρονιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Συνάντηση ανώτατων στρατιωτικών αξιωματούχων ΗΠΑ και Ισραήλ στο Πεντάγωνο, εν μέσω εντάσεων με το Ιράν
- Δράμα: Ολοκληρώθηκε με ασφάλεια ο απεγκλωβισμός των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού
- ΗΠΑ: Πάνω από 1.200 νέες ακυρώσεις πτήσεων λόγω της χειμερινής καταιγίδας
- Μινεσότα: Μετά από 10 μέρες κράτησης επέστρεψε στο σπίτι του το 5χρονο αγόρι που κρατούταν από την ICE
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.