ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι στην οδό Σαπφούς στην Ομόνοια.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δυο Πακιστανοί μαχαίρωσαν έπειτα από καυγά πέντε ομοεθνείς τους, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συλλήψεις και 55 προσαγωγές από την Αστυνομία. Όλοι έχουν οδηγηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία διενεργεί προανάκριση για το άγριο επεισόδιο.
Οι τραυματίες είναι τέσσερις, σύμφωνα με την Αστυνομία και διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έγινε πραγματική σύρραξη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην οποία ενεπλάκησαν πάνω από 20 άτομα, όλοι Πακιστανοί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Christina O: Το πλωτό παλάτι του Ωνάση — Ιστορίες, θρύλοι και αναβιώσεις
- Γιατί βούτηξαν ΟΠΑΠ και τράπεζες, όλο το hot παρασκήνιο με την Metlen, o καπνός στο ΕΒΕΑ, η έκπληξη του Μάκη Σκλαβενίτη, που πήγε ο Παμπούκης, οι νέες business του Βαφειά και ένα QUIZ για το διαζύγιο επιχειρηματία
- Κωστέας – Γείτονας: Πώς θα είναι το πρώτο ιδιωτικό σχολείο που ανοίγει στο Ελληνικό το 2028
- Ο κλάδος των 1,7 τρισ. που απευθύνεται σε γυναίκες και κυβερνάται από άντρες δεν ξέρει τι θέλει
