• Κοινωνία

    Άγρια δολοφονία στην Κρήτη: Μαχαίρωσε τον άντρα της στη μέση του δρόμου – Αναζητείται τρίτο πρόσωπο στο σκηνικό του εγκλήματος

    • NewsRoom


    Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο το βράδυ της Κυριακής όπου μία 31χρονη μαχαίρωσε τον 59χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

    Σύμφωνα με το cretalive το ζευγάρι ήταν χρήστες ναρκωτικών. Το τελευταίο διάστημα είχε χωρίσει ενώ οι τσακωμοί ανάμεσά τους ήταν συνεχείς.

    Η 31χρονη γυναίκα συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ομολόγησε το έγκλημά της, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο 59χρονος την κακοποιούσε και τις περισσότερες φορές μάλιστα μπροστά στα παιδιά τους, που ζούσαν μαζί της.

    Ο 59χρονος με βαρύτατα τραύματα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) εισήχθη στο χειρουργείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννη Φανουργάκη, «ο 59χρονος άνδρας κατέληξε μέσα στο χειρουργείο, καθώς έφερε ένα χτύπημα σε ζωτικό όργανο, το οποίο απέβη μοιραίο για την ζωή του».

    Η 31χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να της απαγγελθούν κατηγορίες και στη συνέχεια στον ανακριτή.

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία στο Ηράκλειο αναζητά το τρίτο πρόσωπο που φέρεται να ήταν μπροστά στον μοιραίο καυγά και βρισκόταν μαζί με την 31χρονη γυναίκα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είχε εμπλοκή στο έγκλημα, αλλά η μαρτυρία του θεωρείται κρίσιμη για να συμπληρωθεί πλήρως το παζλ του τι έγινε και πώς ο καυγάς εξελίχθηκε σε μοιραία συμπλοκή.

    Φωτογραφίες από το σημείο

     



    ΣΧΟΛΙΑ