ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στιγμές αγωνίας βιώνουν οι οικείοι δύο νεαρών ανθρώπων, τα ίχνη των οποίων έχουν εξαφανιστεί εδώ και κάποιες ώρες. Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 27χρονο οι οποίοι φέρονται να είχαν βγει βόλτα για να μαζέψουν μανιτάρια.
Πληροφορίες του evima.gr αναφέρουν πως οι δύο νέοι, ηλικίας 24 και 27 ετών, είχαν βγει να μαζέψουν μανιτάρια στην περιοχή της Ράχης προς Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων και έχασαν τον αποπροσανατολισμό τους,
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο ένας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Στο σημείο μεταβαίνει η Πυροσβεστική και η αστυνομία, όπως και ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς.
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι δύσβατη αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει εντοπιστεί το στίγμα τους.
Διαβάστε ακόμα:
Θλίψη για τον 39χρονο dj: Πάλεψε για 3 εβδομάδες με τον ιό
To «έλα να δεις» σε ναό στη Χαλκιδική: Ξύλο, συλλήψεις πιστών και βαριά πρόσιμα
EOΔΥ: Στα 1.498 τα νέα κρούσματα, 103 νεκροί, 540 διασωληνωμένοι-Γεωγραφική κατανομή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Τη Τρίτη η πρώτη συνάντηση μετά τις εκλογές των κομμάτων του μπλοκ της αντιπολίτευσης
- Mermeren Kombinat: Πτώση 42,8% στις πωλήσεις στο εννεάμηνο – Στα 4,18 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
- F1 Μεξικό: Το GP σε εικόνες
- 9ο Athens Investment Forum: Επενδύσεις, διαθέσιμοι πόροι και προϋποθέσεις ενίσχυσης της παραγωγικής βάσης της χώρας στο επίκεντρο του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.