ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα είκοσι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μέσα σε μία μόλις εβδομαδά από την γρίπη και προστέθηκαν έτσι στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων.
Από τους 91 που ήταν την περασμένη εβδομάδα, οι νεκροί από επιπλοκές της γρίπης έφτασαν πλέον τους 111, όπως ανακοινώθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Από την έναρξη της επιδημιολογικής παρατήρησης της γρίπης έως και την περασμένη Κυριακή 337 άνθρωποι έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ λόγω γρίπης, ενώ 16 ασθενείς εισήχθησαν την τελευταία εβδομάδα στην Εντατική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δύσκολες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη-Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη-Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Οι ψηφοφόροι φέρονται να απέρριψαν την πρόταση περιορισμού του πληθυσμού με ποσοστό 55%
- Ιράν: Η επίθεση του Ισραήλ κατά της Βηρυτού θα έχει απάντηση
- Ιράν: Η επίθεση του Ισραήλ κατά των νοτίων προαστίων της Βηρυτού έδειξε ότι οι ΗΠΑ δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους
- Ισραήλ: Πλήγματα σε στόχους της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.