• Κοινωνία

    Αυτή είναι η 35χρονη που συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα (pics)

    • NewsRoom


    Στην Ασφάλεια οδηγήθηκε 35χρονη, ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

    Η 35χρονη, η οικογένεια της οποίας βάσει πληροφοριών, απευθύνθηκε στον ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου, προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή της, υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή την αθωότητά της.

     

    Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν σε ένα γάμο στην Αιτωλοακαρνανία πριν από περίπου ένα χρόνο. Εκεί, η 35χρονη είχε πάει με τον σύντροφό της, όπου και πρωτοσυνάντησαν την Ιωάννα.

    Μετά τον γάμο, το θύμα δέχθηκε αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της προσαχθείσας. Και, ακολούθως, η 35χρονη άρχισε να ενοχλεί έντονα την Ιωάννα, κατηγορώντας την για τις σχέσεις της με τον σύντροφο της.

    Βάσει των νεότερων στοιχείων που προκύπτουν, οι δυο γυναίκες γνωρίζονταν, ωστόσο δεν διαπιστώνονται φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά μόνο μια απόμακρη επαφή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση μεταξύ των οικογενειών των δυο γυναικών, οι οποίες έχουν κοινό τόπο καταγωγής την Αιτωλοακαρνανία.

    Τα social media της 34χρονης Ιωάννας αποδείχτηκαν πολύτιμα στην έρευνα της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό των προσώπων που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η Ιωάννα, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη που προσήχθη είχε εξοργιστεί από αίτημα φιλίας του συντρόφου της στην Ιωάννα.

    Η αστυνομία νωρίτερα είχε κάνει έρευνα στο σπίτι της 35χρονης γυναίκας για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης οι αστυνομικοί αναζητούν και μια δεύτερη γυναίκα για την οποία εκτιμούν ότι ήταν αυτή που έδωσε το βιτριόλι στη μαυροντυμένη γυναίκα η οποία χτύπησε την άτυχη Ιωάννα στις 20 Μαΐου.



    ΣΧΟΛΙΑ