Κοινωνία

Αφροδίτη Μπάρμπα: Αποφυλακίζεται το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη

  • NewsRoom
Αφροδίτη Μπάρμπα: Αποφυλακίζεται το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη

Αφροδίτη Μπάρμπα


Αποφυλακίζεται το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα, που είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στη Γλυφάδα.

Το μοντέλο είχε στην κατοχή της κοκαΐνη, η οποία βρέθηκε στο πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε. Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, είχε αναλάβει την υπεράσπιση του μοντέλου.

Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της Αφροδίτης Μπάρμπα, Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

«Πριν από λίγη ώρα, η Τακτική Ανακριτής, Πρόεδρος Πρωτοδικών, κα Ευτυχία Μπελενιώτη έκανε δεκτό το αίτημα της κας Αφροδίτης Μπάρμπα, το οποίο διετύπωσε και κατέθεσε προς αυτήν ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας και διέταξε την άμεση αποφυλάκιση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα.

Προηγήθηκε πρότασις προς την κα Ανακριτή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών κου Γεωργίου Καλούδη, ο οποίος επίσης είχε κάνει δεκτό το αίτημα.

Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κούγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της».

Διαβάστε επίσης:

«Πράσινο φως» για τον εμβολιασμό παιδιών 5 έως 11 ετών – Στους 4 μήνες η αναμνηστική δόση

«Πρόσβαση παντού»: Γεραπετρίτης – Μιχαηλίδου παρουσίασαν τις κυβερνητικές πολιτικές για τα ΑμεΑΣΧΟΛΙΑ