• Κοινωνία

    Αεροσκάφος της United Airlines έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Φλόριντα

    • NewsRoom
    Αεροπλάνο της United Airlines

    Αεροπλάνο της United Airlines


    Εκτροπή και έκτακτη προσγείωση στην Τάμπα της Φλόριντα έκανε την Τετάρτη ένας αεροσκάφος της United Airlines, που εκτελούσε πτήση από τη Σεϊρασότα της Φλόριντα προς το Σικάγο, αφού οι πιλότοι ειδοποιήθηκαν για πιθανό πρόβλημα με μια πόρτα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου της Τάμπα.

    Το αεροπλάνο απογειώθηκε αργότερα «αφού αντιμετωπίστηκε το ζήτημα», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία την Πέμπτη.

    Το αεροπλάνο που ενεπλάκη στο περιστατικό ήταν ένα Airbus A319, ενώ δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που οι επιβάτες ενός Boeing 737 Max 9 της Alaska Airlines βίωσαν τον τρόμο λίγο μετά την απογείωσή του από το Πόρτλαντ, βλέποντας το παράθυρο και ένα τμήμα της ατράκτου να αποκολλώνται.

    Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Τάμπα τόνισε πως η αρχική αναφορά στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν ότι το αεροπλάνο της United Airlines εξετράπη της πορείας του επειδή άναψε μια ενδεικτική λυχνία για την πόρτα.

    Εκπρόσωπος της United τόνισε πως η πτήση εξετράπη προς την Τάμπα «προληπτικά … για να αντιμετωπιστεί πιθανό μηχανικό πρόβλημα. Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια και αργότερα αναχώρησε ξανά αφού αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα».

    Το αεροπλάνο μετέφερε 123 επιβάτες και πέντε μέλη του πληρώματος και βρισκόταν στον αέρα για λιγότερο από μία ώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας παρακολούθησης FlightAware.

    Διαβάστε επίσης:

    Συμφωνία Ουκρανίας-Βρετανίας για την ασφάλεια – Οργισμένη αντίδραση από Μεντβέντεφ

    Ερντογάν: Χαρακτήρισε δυσανάλογη χρήση βίας τα πλήγματα ΗΠΑ και Βρετανίας εναντίον των Χούθι

    ΟΗΕ: Συστηματική άρνηση του Ισραήλ να μας δώσει πρόσβαση στη βόρεια Γάζα



    ΣΧΟΛΙΑ