• Κοινωνία

    Άδεια ειδικού σκοπού – Προθεσμίες υποβολής Εντύπου 11.1 για διαστήματα αδείας έως και 30/6/2021

    ΠΣ Εργάνη - Ένταξη εποχικών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα των 100.000 νέων θέσεων εργασίας


    Ξεκινάει από σήμερα και μέχρι τις 15 Ιουλίου η υποβολή του σχετικού εντύπου Ε11.1 για την δήλωση της άδειας ειδικού σκοπού των εργαζομένων το διάστημα μέχρι 30 Ιουνίου 2021.

    Έτσι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν τις άδειες ειδικού σκοπού που χορηγήθηκαν εντός του Απριλίου.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ δίνεται η δυνατότητα υποβολής του έντυπου Ε11.1 άδειες ειδικού σκοπού, από σήμερα 1η Ιουλίου έως τις 15.07.2021 προκειμένου να δηλωθούν διαστήματα αδείας και 30.06.2021 καθώς και ορθές επαναλήψεις.

    Επισημαίνονται τα εξής:

    α. Στο έντυπο Ε11.1 καταχωρείται ξεχωριστή εγγραφή για κάθε εργαζόμενο και για κάθε ημερομηνία. Συνεπώς η ανωτέρω καρτέλα θα συμπληρώνεται τόσες φορές για κάθε εργαζόμενο, όσες ημέρες αδείας (ειδικού σκοπού και κανονική άδεια ή/και άλλη άδεια) έχει πάρει για το διάστημα, όπου σε κάθε εγγραφή καταχωρίζεται η ημερομηνία και το είδος της άδειας.

    – Κατά την υποβολή ελέγχεται η αντιστοίχιση 3+1, δηλαδή 3 ημέρες άδειας ειδικού σκοπού στις οποίες αντιστοιχεί μια ημέρα κανονικής άδειας ή άλλη άδεια.

    β. Στο πεδίο κανονική άδεια εμφανίζεται η επιλογή κανονική ή άλλη άδεια

    γ. Αν κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα Ιουνίου υποβάλλονται ημέρες αδείας, οι οποίες δεν συμπληρώνουν τετράδα (3+1), τότε οι ημέρες αυτές θα μπορούν να συμπεριληφθούν στη δήλωση για τον μήνα Ιουνίου η οποία θα υποβληθεί κατά το διάστημα από 1.8.2021 έως 15.8.2021.

    Διαβάστε επίσης:

    ΓΣΕΒΕΕ: Οι τιμές βασικών προϊόντων ακολουθούν συνεχή άνοδο

    UniCredit: Αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για Ελλάδα – Ανάπτυξη 5,5% στο ΑΕΠ το 2021

    Συναγερμός στο οικονομικό επιτελείο για τις μεταλλάξεις – Τι λένε τα σενάρια του Μεσοπρόθεσμου



    ΣΧΟΛΙΑ