• Κοινωνία

    Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Από ηλεκτροπληξία πέθανε η 24χρονη

    • NewsRoom
    Η άτυχη 24χρονη

    Η άτυχη 24χρονη


    Πανελλήνια συγκίνηση για το θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη η οποία έφυγε από τη ζωή από ηλεκτροπληξία μέσα στο μπάνιο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, στην άτυχη κοπέλα βρέθηκε εικόνα εξόδου ρεύματος στο πόδι, κάτι που οδήγησε στο θάνατό της

    Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Παρασκευής προκύπτει η αρχική εκτίμηση ωστόσο, ο ιατροδικαστής σημειώνει ότι η υπόθεση χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση και, για τον λόγο αυτό, θα γίνουν ιστολογικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία.

    Παράλληλα, επιβεβαιώνεται και η κατάθεση του 53χρονου συντρόφου της 24χρονης, ο οποίος είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι απουσίαζε από το σπίτι και πως εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκτός σπιτιού.

    Υποστήριξε ότι τη βρήκε νεκρή μέσα στο μπάνιο, όταν επέστρεψε στο διαμέρισμά τους.

     

    Αρχαία τραγωδία

    Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει βοήθεια και να ρωτάει «ποιο είναι το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ». Όταν άκουσε τις φωνές του 54χρονου μία γιατρός, που διαμένει στον κάτω όροφο, έτρεξε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια.

    «Έχασα την Ειρήνη μου» έλεγε ο ίδιος συντετριμμένος, λίγα λεπτά αφότου εντόπισε νεκρή τη νεαρή σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Όταν ήρθαν οι διασώστες, ο 56χρονος σύντροφος της 24χρονης τους ενημέρωσε ότι η κοπέλα μπήκε για ντους με αναμμένο το θερμοσίφωνα και όταν εκείνος γύρισε την εντόπισε νεκρή, έπιασε λοιπόν το τηλέφωνο του μπάνιου και αισθάνθηκε ότι είχε ηλεκτρική τάση και τότε προσπάθησε να την απομακρύνει. Με αυτόν τον τρόπο υπέθεσε ότι έπαθε ηλεκτροπληξία.

    «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα» είπε ο σύντροφός της.

    Διαβάστε επίσης:

    Θρίλερ με το θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε από ηλεκτροπληξία ή κάτι άλλο συμβαίνει;



    ΣΧΟΛΙΑ